Cool Summer Hair

Υπέροχα χρώματα συνδυασμένα με δροσερά υφάσματα και διακοσμημένα με λαμπερά κοσμήματα συνθέτουν μια καλοκαιρινή όαση.

Οι καλοκαιρινοί μήνες είναι ταυτισμένοι με την ανεμελιά των διακοπών και τα μπάνια στη θάλασσα. Εκτός από κάποια ειδική περίπτωση, π.χ. ένα σημαντικό κάλεσμα ή έναν γάμο, οι περισσότερες γυναίκες επιλέγουν να αφήσουν τα μαλλιά τους να «ξεκουραστούν», αποφεύγοντας για λίγο καιρό το χτένισμα στο κομμωτήριο. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει πως δεν μπορούν να είναι κομψές, μέσα στο πνεύμα της εποχής.
Μια εξαιρετική επιλογή είναι τα wet looks, όπου κυριαρχούν οι πλεξούδες. Προτιμήστε τις ανάλαφρες από τις υπερβολικά σφικτές και δώστε όγκο στο μπροστινό μέρος του κεφαλιού με κάποιες ελαφρώς rock bomb φράντζες. Αν δεν τις κάνετε στο κέντρο, που συνήθως δεν κολακεύει, γιατί δεν φαίνονται από μπροστά, να είναι τοποθετημένες αρκετά χαμηλά στο λαιμό.
Για όσες έχουν λεπτά ή λίγα μαλλιά, καλύτερα να αποφύγετε την πλεξούδα, γιατί θα σας τα δείξει ακόμη λιγότερα και πιο κοντά. Ιδανική επιλογή για εσάς είναι ένα ponytail, που θα το τοποθετήσετε στην ευθεία από το σαγόνι σας με το επάνω μέρος του αφτιού, για να επιτύχετε την καλύτερη δυνατή συμμετρία. Εάν έχετε αφέλειες ή φράντζες, ψεκάστε τες με το αντηλιακό σας λάδι και αφήστε τες μπροστά.
Τα μεσαίου μήκους μαλλιά δείχνουν πολύ όμορφα με κάποια στέκα ή ένα μαντίλι, που θα δώσει extra θηλυκότητα και στιλ στην εικόνα σας. Εάν έχετε κοντά μαλλιά υιοθετήστε ένα wet look με rock bomb style, που είναι πολύ stylish. Τέλος, μην ξεχνάτε να απλώνετε στα μαλλιά σας, καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού, εξειδικευμένα προϊόντα που θα τα προστατεύσουν από τον ήλιο, τη θάλασσα και το χλώριο της πισίνας.

Tips

  • Δώστε προσοχή στη ζημιά που μπορεί να προκαλέσει στα μαλλιά σας η καλοκαιρινή έκθεσή τους στον ήλιο για 2 μήνες. Θα την «πληρώνετε» τους υπόλοιπους δέκα!
  • Μην αποφασίζετε να σκουρήνετε το χρώμα των μαλλιών σας μέσα στο καλοκαίρι. Η αποτυχία είναι βέβαιη.
  • Μην παραβλέπετε το γεγονός ότι κάθε δέρμα ταιριάζει περισσότερο με συγκεκριμένες αποχρώσεις. Δεν μπορεί όλες οι γυναίκες να θέλουν να γίνουν ξανθές, ειδικά στο ψυχρό φάσμα του ξανθού, όταν η εικόνα τους είναι καθαρά μεσογειακή.

Tags: ,