Hair Force

Το μυστικό βρίσκεται στο να μάθεις καταρχήν να δουλεύεις τα φυσικά σου μαλλιά, λεπτά, ίσια ή άγρια. Μά- θε να τα αγαπάς και μη γίνεσαι εχθρός τους. Ακολούθησε έξυπνα τρικ και κάνε τα σγουρά μαλλιά να δείχνουν χτενισμένα, τα ίσια και λεπτά με όγκο και τα ξηρά και ατίθασα με κίνηση και αφράτα.

ΛΕΠΤΑ ΜΑΛΛΙΑ

Κούρεμα: Δώσε βάση στο κούρεμα, που πρέπει να είναι πολύ προσε- κτικό, με αρκετές διαβαθμίσεις, φιλαρίσματα από τον λαιμό και κάτω και πολύ ελαφρότερα στο πρόσωπο που να σβήνουν στο πίσω μέρος.

Λούσιμο: Το καθη- μερινό λούσιμο χω- ρίς ιδιαίτερο τρίψιμο και πολύ καυτό νερό και φυσικά επιλο- γή του κατάλληλου προϊόντος. Προϊόντα styling: Απόφυγε gel κερί, κρέμες και αφρό μαλλιών. Δοκιμάστε Volume Spray χωρίς λιπαρά και κόλλα σε ήδη στεγνά και καθαρά μαλλιά.

Styling: Στέγνωσε τα μαλλιά στη μεσαία σκάλα στο πιστολάκι και χαμηλή θερμοκρασία στην αντίθετη κατεύθυνση από αυτήν που προτι- μάς. Τελείωσε το στέγνωμα με κρύο αέρα.

ΑΓΡΙΑ ΣΚΛΗΡΑ ΜΑΛΛΙΑ

Περιποίηση: Βαθιά ενυδατικά σαμπουάν και κοντίσιονερ κατεβάζουν με το βάρος τους τον όγκο. Antifreeze serum και ισιωτική λοσιόν.

Κούρεμα: Έξυπνα φιλαρίσματα, χαμηλά, δημιουργικό άδειασμα και μακριές φράντζες. Προϊόντα styling: Το καλύτε- ρο εργαλείο ύστερα από ένα καλό στέγνωμα είναι το κεραμικό σίδερο, αφού έχεις χρησιμοποιήσει θερμική προστασία μεταξύ με- ταξιού και ρόζμαρι.

Styling: Για ένα βραδινό look σχηματίστε έντο- νους κυματισμούς που θα κατεβάσουν τον όγκο και θα προσθέσουν στιλ.