Change Your Mood, Change Your Life

Λαμπερό φιλανθρωπικό γκαλά της ΜΚΟ ΝΕΟΙ υπέρ της ΣΤΟΡΓΗΣ

Την Δευτέρα, 6 Ιουνίου 2011, η Πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Καρκινοπαθών Παιδιών “ΣΤΟΡΓΗ”, κ. Τίμη Μπακατσέλου, η Πρόεδρος της μη-κυβερνητικής οργάνωσης Νέοι Ευρωπαίοι Οργανωμένοι Ικανοί “Ν.Ε.Ο.Ι.”, κ. Άννα Ευθυμίου και το μέλος της Στοργής, κ. Εύα Κοντού, υποδέχτηκαν εκλεκτούς προσκεκλημένους στο καθιερωμένο, καλοκαιρινό φιλανθρωπικό γκαλά της πόλης που πραγματοποιήθηκε φέτος στο Maison Crystal, τη διακόσμηση του οποίου επιμελήθηκε ειδικά για την ημέρα με ιδιαίτερο μεράκι και έμπνευση και φέτος η Κυριακή Σιδηροπούλου.

Το highlight της βραδιάς ήταν η επίδειξη της νέας συλλογής των αγαπημένων μαγιό της πόλης Elegance και Elegance + που ήταν και ο Μέγας Χορηγός της εκδήλωσης, υπό την έμπνευση και καθοδήγηση του art director Άρη Γεωργιάδη.

Με μότο αλλάξτε τη διάθεσή σας, αλλάξτε τη ζωή σας (Change your mood, Change your life), η εκλεκτή νεολαία της πόλης ανταποκρίθηκε για 3η συνεχή χρονιά στην πρωτοβουλία της ΜΚΟ ΝΕΟΙ για την υποστήριξη του πολύτιμου έργου της Στοργής που θέτει ως βασικό άξονα την καλύτερη φροντίδα των παιδιών που υποφέρουν από νεοπλασματικές ασθένειες. Νέοι και μεγαλύτεροι ενωμένοι φέτος περισσότερο από ποτέ, έδωσαν το μήνυμα από κοινού εν μέσω της δύσκολης εποχής που διανύουμε και έχει επηρεάσει όλους μας, ακόμα περισσότερο δε ανθρώπους που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα υγείας.

Click here to view the Catwalk & Backstage Gallery

Επιπλέον, φέτος η πολύτιμη υποστήριξη της εκδήλωσης ήρθε από πολλές πλευρές με κύριους χορηγούς: την Intermed S.A. Pharmaceutical Laboratories, τον πλαστικό χειρουργό Κυριάκο Κυριακού, το Κτήμα Χαντζή Executive Villas, το Κτήμα Κυρ-Γιάννη, το Cutty Shark, την Business Point Corporate Solutions, το Παντοπωλείο Θεσσαλονίκης, το κατάστημα παιδικών ενδυμάτων Gift Company, την Natural Health Clinic, το κοσμηματοπωλείο Liana Vourakis, τη Βιομηχανία Προϊόντων Ελαστικού ΑΦΟΙ Βρισιμτζή ΑΕΒΕ (Champion), το Nails in Heaven, το Stemma Ιδιαίτερα Αρώματα και Καλλυντικά και τα προϊόντα μακιγιάζ Ellis Faas, το κατάστημα υποδημάτων NAK και τη σειρά υποδημάτων Steve Madden, την σχεδιάστρια κοσμημάτων Χριστίνα Λυμπεροπούλου, το κατάστημα οπτικών Ταρασούδης, το ανθοπωλείο ΣΤΑΓΚΟΣ, το κατάστημα ειδών σπιτιού Butlers, τα κομμωτήρια Yianni Hair Spa, το δημιουργικό γραφείο Reassign Ρέα Δουφέκα και τη Reprotime.

Yποστηρικτές υπήρξαν τα σωματεία: Rotaract Club of Panorama, Σύλλογος Αποφοίτων του Αμερικάνικου Κολλεγίου Θεσσαλονίκης (ACT Alumni), ΕΝΔΟΝ, Επιστημονική Εταιρεία Φοιτητών Ιατρικής Ελλάδος και Τοπικό Συμβούλιο Νέων Δήμου Θεσσαλονίκης.
Χορηγοί επικοινωνίας: τα έντυπα Αγγελιοφόρος, Close Up, Sunday Vitality, το portal www.agelioforos.gr, o ραδιοφωνικός σταθμός Πανόραμα 984, το Μακεδονία TV και το διαδικυακό κανάλι livemedia.gr

Τα έσοδα της εκδήλωσης διατέθηκαν υπέρ των σκοπών της Στοργής.

Tags: