Getting Married

Getting Married

Προετοιμασία!

Αρχίστε να σκέφτεστε το χρώμα, την ποιότητα των μαλλιών και το στιλ που προτιμάτε με το που θα πάρετε την απόφαση να προχωρήσετε στην τελετή και αφού έχετε καταλήξει στην ημερομηνία. Ξεκινήστε με το χρώμα, το οποίο είναι και πιο δύσκολο να αλλάξει αν δεν σας αρέσει… ειδικά αν από ξανθιά θέλετε να γίνεται μελαχρινή ή το αντίθετο… Η εποχή πραγματοποίησης του γάμου σας είναι σημαντική στην τελική επιλογή σας, με δεδομένο ότι βασικό κριτήριο αποτελεί το χρώμα του δέρματός σας.

Κούρεμα!

Ξεκινήστε την προετοιμασία σας, επιλέγοντας να διατηρήσετε τα μαλλιά σας μακριά και χωρίς έντονα φιλαρίσματα, ώστε να έχετε πολλές επιλογές. Φροντίστε να καθαρίζετε συχνά τις άκρες από ψαλίδα και αποφύγετε τις πολλές φράντζες και τα έντονα επίπεδα. Τα μαλλιά σας θα είναι όμορφα και υγιή, ενώ θα γλιτώσετε τη χρήση extensions και τρέσας.

Δοκιμαστικό!

Το καλύτερο είναι να ξεκινήσετε τα δοκιμαστικά για το χτένισμά σας αφού πρώτα έχετε καταλή- ξει στο νυφικό σας! Αυτό, μαζί με την εποχή, τη μόδα, το σχή- μα και τα χαρακτηριστικά του προσώπου σας και, φυσικά, την προσωπικότητά σας θα κα- θορίσουν την τελική σας επιλογή.

Ποιότητα!

Θρέψη, λάμψη και ελαστικότητα απαιτούν μεγάλη σχολαστικότη- τα και για το τέλειο αποτέλεσμα χρειάζεται χρόνος. Έτσι, λοιπόν, χρησιμοποιήστε μάσκα σε κάθε λούσιμο, ενυδάτωση στο κομμω- τήριο και σπα κάθε 15 μέρες. Επιλέξτε μια σειρά προϊόντων φροντίδας υψηλής ποιότητας για να εξασφαλίσετε τη λα- μπερή σας εικόνα!

Tags: