Colour Trend Fall 2011

Το κόκκινο είναι από τα πιο δυνατά χρώματα της σεζόν. Βρείτε τη δική σας απόχρωση και τολμήστε μια αλλαγή, που θα απογειώσει την εμφάνισή σας!

Ελάχιστα είναι πλέον τα πράγματα που εξάπτουν τη φαντασία μας και ακόμη λιγότερα αυτά που μπορούν να «ανεβάσουν» την ψυχολογία μιας γυναίκας. Ένα νέο χρώμα στα μαλλιά έχει αυτήν τη δύναμη! Προγραμματίστε, λοιπόν, μια δυναμική αλλαγή χρώματος χωρίς δεύτερη σκέψη. Στο Χόλιγουντ και στη showbiz γενικότερα το κόκκινο χρώμα αποτελεί δυνατή τάση. Μεταξύ των επώνυμων γυναικών που το υιοθέτησαν, κερδίζοντας extra πόντους γοητείας, συγκαταλέγονται οι Drew Barrymore, Scarlett Johans- son και Blake Lively.

Φυσικά, στην καθημερινότητα τα πράγματα είναι διαφορετικά. Μην ξεχνάμε ότι οι σταρ του

Χόλιγουντ απασχολούν μια ομάδα από ειδικούς, που φροντίζουν αδιάκοπα τη δημόσια εικόνα τους. Επιπλέον, υπάρχουν κώδικες για ένα πετυχημένο χρώμα και φυσικά δεν ταιριάζουν όλα σε όλους. Η wαλήθεια είναι πως η σταρένια επιδερμίδα των Ελληνίδων και γενικώς τα σκούρα χρώματα των γυναικών της Μεσογείου δεν ταιριάζουν ιδανικά με τις κόκκινες αποχρώσεις. Αντίθετα, το καθαρό, λευκό και ροδαλό δέρμα και τα ανοιχτόχρωμα μάτια αποτελούν προϋποθέσεις επιτυχίας.

Στην κορυφή της επικαιρότητας βρίσκονται οι έντονες μελί αποχρώσεις, καθώς και οι αποχρώσεις του χαλκού και της τερακότας. Αν σας αρέσουν τα πορφυρά και τα μπορντό, επιλέξτε τα για να χρωματίσετε επιλεκτικά κάποιες τούφες και μόνο αν τα μαλλιά σας έχουν το χρώμα του κάστανου ή της σοκολάτας. Τέλος, εκτός επικαιρότητας είναι οι βιολέ, οι λεγόμενες δαμασκηνί αποχρώσεις.

Hair Tips

  • Υποδεχτείτε τη νέα σεζόν ανα- νεωμένες και λαμπερές, με σωστά ενυδα- τωμένα μαλλιά. Γιατί όμορφα είναι πάντα τα υγιή μαλλιά.
  • Δοκιμάστε τη θε- ραπεία botanical blend, με έλαια και βότανα, που «εκτοξεύει» την ελαστικότητα και τη χαμένη κίνηση των μαλλιών.
  • Η Ultra Firm Phytotherapy είναι μια απόλυτα αναπλαστική, πολυτελής μάσκα, που αναζωογονεί μαλλιά και δέρμα προσφέροντας λάμψη και αίσθη- ση ευεξίας.

 

Tags: